2015. október 6., kedd

Őszi dekor

Heló mindenki,először is szeretném megköszönni a 180 oldalmegjelenítést és a 3 feliratkozót, hihetetlen jó érzés <3 Ma egy kis őszi dekort hoztam amiben lesz minden őszi tál, gesztenye emberke(a személyes kedvencem).

1.A gesztenye emberke...
Mint mondtam, ő a kedvencem lehet,cica,maci,emberke mindenhogy hihetetlen cuki :)
Kellékek:Roppant egyszerű két gesztenyére(vagy többre),hurkapálcikára,filcre esetleg papírra lesz csak szükség.
Elkészítés:Az egyik gesztenyére öt kis lyukat fúrunk és belerakosgatjuk,a négy darabára tördelt hurkapálcikákat.A fejnek szánt gesztenyére is fúrunk alulra egy lyukat,hogy felhelyezzük a testre.A felrakás előtt célszerű megrajzolni az arcot esetleg a füleket elkészíteni.


2.Őszi tál...
Ez például nagyon jól mutat az asztalon,az elkészítése csak a fantáziánkra van bízva,a tartalommal viszont van pár ötletem.
Kellékek:Egy tál,hiszen anélkül nehezen lenne őszi "tál".Dió,amiből mostanság van bőven.Mogyoró,gesztenye,makk,akár levél is,csak az lehet elszárad,a művirág is jól mutat,de annak célszerű levágni a szárát(ha van...)Ha van még tipped,mit tehetnénk az őszi tálba írd le kommentben. :)

3.Ajtódísz...

Szerintem az ajtódísz is remek ötlet.
Kellékek:Mindössze egy kis túrát kell tennetek az OBI-ba ugyanis kevéske ismereteim szerint ott megtaláljátok a nekünk kellő koszorú alapot :) Színes papírok,tetszőleges szinű(és szagú:D)szalagok,filc anyag vagy papír.
Elkészítés:Megfogjátok a tetszőleges színű papírt és valami levélhez hasonló valamit kivágjátok.Azután ráragasztjuk a koszorúra.A filcanyagól(vagy papírból)egy baglyot,vagy akármi mást kreálunk.A megszületett csodát is ráragasztjuk a koszorúra.Következhet az utolsó lépés a szalag/madzag.Tetszőlegesen rátekerjük és kész is van :)



Na ennyi lett volna ez a rövid kis dekoráció ajánló,remélem segítettem valamit,mindenesetre ha valaki megcsinálta valamelyiket,kommentben vagy chatben(már az is van!)osszátok meg velem.Én a kis gesztenye krapekot tuti megcsinálom :D annyira cuksi :D 
Bepötyögte: ¤Rara ߤ :)

U.i.:Feliratkozásoknak örülök ;) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése